Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2007
Το κουίζ του Τζίγγερ

«Ευχή όλων είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μην είναι πρωταγωνιστής, ο γνωστός πρωταγωνιστής σε κάθε αγωνιστική»

(Γ. Βαρδινογιάννης 27/2/07)


Ποιόν απ' όλους εννοεί ο ποιητής?

Ετικέτες ,

 
posted by george tsamatis at 1:30 μ.μ. | Permalink |


11 Comments:


 • At 28/2/07 15:01, Anonymous ΜΥΛΩΝΑΣ

  HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, Σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και γ@μάει την πριγκίπισσα

  GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φέυγει...

  EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσος

  POWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει. Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες.

  TRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και γ@μάει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.


  FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται (απο όλο αυτό τον χωρό). Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα

  VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει.

  DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, γ@μάει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει.

  BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.

  GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, γ@μάει την πριγκίπισσα και την σκοτώνει... μετά γ@μάει το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, γ@μάει το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά γ@μάει ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά.

  DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα... και είμαστε όλοι καταδικασμένοι

  PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.

  GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.

  INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων από τους φρουρούς ασφαλείας.

  CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν. Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί. Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να "ευχαριστήσει" τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο.

  TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.

  ποιος ειναι ο πρωταγωνιστης ειπαμε???


  υ.γ. ευχαριστω τον συγγραφεα φιλο
  nightwisper

   
 • At 28/2/07 15:11, Blogger convinced

  έλα μωρέ και εσύ τώρα. Γιατί ξηγιέσαι έτσι? Έπρεπε και ο Πρεδρας μας να πει κάτι αφου έκανε δηλώσεις ο κασκα.... Ε, και τι να πει το παιδί? Να πει για τους οργανωμένους και να ζητήσει στήριξη? Θα φάει γιαούρτια. Να πει για τους παίκτες? Σαμπως τους ξέρει κιόλας. Είπε για το διαιτητή που του έχουν πει πως είναι παντα επίκαιρο θέμα.

   
 • At 1/3/07 09:42, Blogger liodara

  Α μωρέ ανάθεμα τονε το γρόθο...ούτε κατάλαβε και ο ίδιος τι είπε...θα καταλάβουμε εμείς??
  ΥΓ...μυλωνά μ αρέσεις....!!!

   
 • At 1/3/07 10:25, Blogger Nemertes

  Είμαι ο Τζίγγερ και είμαι καλά...

   
 • At 1/3/07 11:26, Blogger παράλληλος

  Είμαι ο Βύντρα και έχω ένα προαίσθημα...

   
 • At 1/3/07 14:16, Blogger Gordon

  Αστο μεγάλε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί...

  Θα Ζωγραφίσει πάλι ο ΟλυΜπριακός σας!!

   
 • At 1/3/07 14:42, Blogger παράλληλος

  Σκοινί Gordonι το πάτε εσείς...
  O Rivas του Ηρακλή έπρεπε να αποβληθεί γιατί πήγε να σπάσει τη μέση του Βύντρα με την τρίπλα και θα μας έλλειπε ο παίχτουρας από το ντέρμπυ.
  Παλιοδιαιτησία!

   
 • At 1/3/07 16:27, Anonymous ΜΥΛΩΝΑΣ

  me to V FOR...

   
 • At 3/3/07 16:20, Anonymous Ανώνυμος

  Πως και ο Καρπετόπουλος είχε γράψει 1 μέρα πριν τον ορισμό Κασναφέρη ότι θα ορισθεί ο Κασναφέρης?

  Γιατί ο Καρπετόπουλος είπε στο Νικολακόπουλο "έχετε το διαιτητή κι ο ΠΑΟ τους πλαϊνούς"?

   
 • At 3/3/07 22:30, Blogger παράλληλος

  Παρότι Ανώνυμος θα απαντήσω.
  1. Ο Καρπετ εχει μέιλ, γιατί δεν τον ρωτάς;
  2. Γιατί οι πρόεδροι είναι συνωμοσιολόγοι και αντί να το παίξουν στα ίσια, είπαν να μοιράσουν το στήσιμο για να έχουν λόγο ύπαρξης οι Α.Α. (Ανώνυμοι Αφιονισμένοι).
  3. Γιατί έχει το κληρονομικό χάρισμα όπως εγώ που πριν αρχίσει το Β΄ημίχρονο του Λανς-ΠΑΟ έπαιξα τελικό 3-1 και με 5 ευρουδάκια έβγαλα 170.
  (έπαιξα μόνο 5, γιατί ποτέ δεν έχω παίξει περισσότερα)
  Μήπως είχα πιάσει τον διαιτητή ή τους πλαϊνούς;

   
 • At 4/3/07 12:58, Anonymous Ανώνυμος

  Κι εγώ το ίδιο. Παρότι Ανώνυμος θα απαντήσω.
  Όου, εμ άι όνορντ, ορ ουώτ? (Ελπίζω τα Ελληνικά μου να είναι καταληπτά) που μου απαντάς μάγε της φυλής με το κληρονομικό χάρισμα.

  1.Βγήκα στη γύρα και κάνω gallup στους υπαλλήλους
  2.Καλός ο καθρέφτης σου
  3.Μπα, μάλλον τη χολή σου είχες πιάσει...

  Ω μάγε προσφεύγω στο κληρονομικό σου χάρισμα για να μου απαντήσεις σε παρακαλώ στα παρακάτω:

  1.(Αφού ανοίγεις το φάκελλο «Ευρώπη») Πότε θα χορτάσετε να μαθαίνετε γεωγραφία και να αναδεικνύετε με την αγλαή παρουσίας σας όλα τα Ευρωπαϊκά χωριά που εμφανίζονται εν είδη κομήτη στο (για εσάς) νεφέλωμα του Ch.L?
  2.(Ίδιος φάκελος) Πότε θα κάνετε διπλό στην Ευρώπη?
  3.(‘Ιδιος φάκελος) Πότε θα ξανακερδίσετε στην έδρα σας σε παιχνίδι του ιδίου θεσμού?
  4.(Ίδιος φάκελος) Τα χρήματα που κέρδισες παίζοντας over τα σκόρ σας στην Ευρώπη (ένα container ευρώ δηλαδή) τα δήλωσες στην εφορία?
  5.Πόσα στρέμματα μπαμπάκι πρέπει να καλλιεργήσεις (πόσα κεφάλια τυρί να πήξεις) για να πάρεις το ισόποσο της προηγούμενης ερώτησης? Χωρίς τις κλοπές στις επιδοτήσεις, έτσι?
  6.Γιατί αποσύρατε την έφεση κατά της πρωτόδικης τιμωρίας της UEFA στον αγώνα με τη Σαχτάρ?
  7.Εκδικάστηκαν στην UEFA η μολότωφ στο πούλμαν της Ρόμα και η κροτίδα στον Τότι ή όχι ακόμη? Τι θα «αρπάξετε»?
  8.Γιατί κάνατε επεισόδια στον αγώνα των νέων αφού σας είπε το αφεντικό σας προχθές να κάθεστε φρόνιμα?
  9.Είναι ο Κομπότης κουμπάρος του Γκαγκάτση?
  10.Έχετε πισίνες στη Σκλαπανούπολη?
  11.Φοράς blue-jeans? Αν ναι, τι μάρκα?

  Επειδή πράγματι με έπεισες ότι έχεις το κληρονομικό χάρισμα – ουάου λέμε – σε παρακαλώ να μου απαντήσεις. Δε θα ήθελα να φανταστώ ότι διαβάζεις τα σπλάχνα καμμιάς γίδας...