Κυριακή, Μαρτίου 04, 2007
Last minute δήλωση

Εντάξει, λέμε και γράφουμε και καμιά μαλακία για τα οπαδικά μας, όμως επειδή επίκειται το ντέρμπυ, ένας λόγος παραπάνω να εξομολογηθούμε σοβαρά καναδυό πράγματα, όπως κάνουν οι χριστιανοί πριν τις μεγάλες γιορτές, ώστε να πάμε την Κυριακή στο Ναό και να μεταλάβουμε το νάμα μιας ακόμα νίκης (πως τα λέω ο πούστης, ούτε ο Μπαρμπής να ήμουν)!

  1. Περαστικά στον Γκονζάλες. Τον ματιάσαμε μάλλον, αλλά ειλικρινά εύχομαι να επανέλθει γερός και αντίπαλος στο γήπεδο (όχι κυβερνητικός εκπρόσωπος). Μόνο κομπλεξάρες του κερατά μπορούν να χαίρονται με προβλήματα υγείας ακόμα και του πιο αντιπαθητικού αντιπάλου.

  2. Τον Λεοντίου, τον Σαλπιγγίδη και τον Νίνη, θα τους ήθελα στην ομάδα μου.

  3. Να γίνει παιχνίδι με πολλά γκολ και μεις να βάλουμε 2 παραπάνω.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ:

  1. Όχι ηλιθιότητες εντός και εκτός γηπέδου. Ποιός γουστάρει να τον γαμήσουν κυριολεκτικά στην στενή, επειδή έκανε τσαμπουκάδες με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;


Μπήκε η Άνοιξη!


Ετικέτες

 
posted by παράλληλος at 11:48 π.μ. | Permalink |


3 Comments:


  • At 4/3/07 12:59, Anonymous Ανώνυμος

    Ω ΜΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,

    ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ???

    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Olympiacos_Panathinaikos/144658.html

    Το ντέρμπι άρχισε νωρίτερα. Μία ημέρα πριν το παιχνίδι του σταδίου Καραϊσκάκη, ένα τσούρμο ανεγκεφάλων μετέτρεψε σε αρένα το βοηθητικό γήπεδο του Ρέντη, όπου αναμετρήθηκαν οι ομάδες των Νέων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
    Εκτός των αμέτρητων μπουκαλιών που προσγειώνονταν καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου στον πάγκο των φιλοξενουμένων και τον Κώστα Ταράση, που προσπαθούσε να κατευθύνει τους ποδοσφαιριστές του, είχαμε και είσοδο θερμόαιμου (υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από νεαρό ποδοσφαιριστή των "πρασίνων"), ο οποίος προπηλάκισε τον Νταντάμη του Παναθηναϊκού, πριν πέσουν επάνω του με μεγάλη καθυστέρηση άνδρες της ασφαλείας.

    Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη των Νέων του Ολυμπιακού, με σκορ 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Φακίνος (43'), Ματσούκας (51' με πέναλτι), και Νταντάμης (40').

     
  • At 4/3/07 21:45, Blogger srm1033

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

     
  • At 4/3/07 21:46, Blogger srm1033

    You are genius indeed!!! Το έσωσες τελευταία στιγμή. Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο ποστ ,γιατί ξερω πως έχεις χιούμορ. Κατα τα άλλα ....πέρασα να πω ενα γεια!