Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2007
Ήρθε ο γιατρός στο σπίτι
και μας έστειλε να βγάλουμε πρώτα μια ακτινογραφία.
Θα ακολουθήσει η διάγνωση.

Ετικέτες ,

 
posted by george tsamatis at 8:43 π.μ. | Permalink |


8 Comments:


 • At 5/3/07 11:12, Blogger ΠΡΕΖΑ TV

  Δεν θα γινεις φιλαθλος ποτε,οπαδε οπαδε!!!

   
 • At 5/3/07 11:35, Blogger παράλληλος

  Αν ήμουν οπαδός, όπως τον εννοείς φίλε Πρέζα, δεν θα αυτοσαρκαζόμουν, έστω και με ακραίο τρόπο...

   
 • At 5/3/07 13:20, Blogger Gordon

  Εντάξει, δεν κακό το αποτέλεσμα...
  Μπορεί να ξυπνήσει ετσι ο πρόεδρας και να κάνει καμιά μεταγραφή, γιατί σε αντίθετη περίπτωση πάλι με το μπαρμπα Γιώργη σας έβλεπα και του χρόνου κι αυτά περί ανανέωσης ήταν κουτόχορτο για τους ανεγκέφαλους της 7.
  Εντύπωση μου κάνει πάντως η γλώσσα του Λεμόνια, απο τότε που γύρισε συμπεριφέρεται τόσο αλαζονικά λες και είναι ο σούπερ προπονητής.

   
 • At 5/3/07 13:29, Blogger παράλληλος

  Τα σοβαρά μας -δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν και σένα φίλε Gordon- θα τα καταθέσουμε προσεχώς με ψυχραιμία (σαν του Ανατολάκη).

   
 • At 5/3/07 13:31, Blogger παράλληλος

  Την ώρα που πέρναγες να μας πεις ένα γεια, φίλη Convinced,εμείς λέγαμε "άντε γεια" στο Καραϊσκάκη τουλάχιστον για φέτος. Για του χρόνου βλέπουμε.
  Το κληρονομικό χάρισμα με πρόδωσε.Φάγαμε ένα γκολ περισσότερο, οι δε πνευματικώς προλετάριοι έκαναν ακόμα μια φορά το γήπεδο μουτ με κεπ!

   
 • At 5/3/07 15:21, Blogger convinced

  ""έκαναν ακόμα μια φορά το γήπεδο μουτ με κεπ!"

  και οι δικοί μας καυσηδες τους έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή για την φιλοξενεία.Βλέπεις ο Πρόεδρας μας δυσκολευόταν να βρει καρότα και εκεί του τα πρόσφεραν απλόχερα!

   
 • At 5/3/07 23:29, Blogger τουκιθεμπλομ

  Ακολουθεί εμβριθής και πεφωτισμένη ανάλυση (που την έχω επικολλήσει και αλλού): φαίνεται πως παίχτηκε μίνι σκηνικό "Πορτογαλία 2004". Συγχαρητήρια στους βάζελους για την επικείμενη κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε υψηλότερες οικονομικές απολαβές. Η αυτοκριτική μας είναι απαραίτητη γιατί τα αρνητικά αποτελέσματα με ομάδες όπως ο ΠΑΟ και ο ΠΑΣ δείχνουν σημάδια κόπωσης και εφησυχασμού. Στο παρελθόν είχαμε πολλά παρόμοια αρνητικά αποτελέσματα παρόλο που κερδίζαμε πρωταθλήματα. Προ δεκαετίας πανηγυρίσαμε πρωτάθλημα στο παλιό Καραϊσκάκη έχοντας πρώτα χάσει 0-2 από την Καβάλα, γεγονός που δεν χάλασε τη φιέστα. Καλό πρωτάθλημα, σύγαυροι.

   
 • At 6/3/07 08:41, Blogger παράλληλος

  @convinced, ξέρεις πόσο έχουν πάει τα καρότα;
  @Τουκι, ναι η ουσία είναι αυτή: "Πορτογαλία 2004" - αυτοκριτική - εφησυχασμός. Αυτά όμως είναι σοβαρά πράματα και θα τα δούμε προσεχώς νηφάλια (σαν απόκρουση του Ανατόλ).

  (btw η μορφή του αλά Πορτογαλία παιχνιδιού, περιγράφεται ιδανικά από το βίντεο του Καλτσό http://kaltsovrako.wordpress.com/2007/03/05/0105mar2007/#comments)